Dispositivos e acessórios
Thai Mussels
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
paprika½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
groundnut oil30 g
-
brown sugar5 g
-
coconut milk400 g
-
fresh red chilli (opcional) finely sliced1
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
486 mg
Proteína
21.6 g
Energia
1354.6 kJ /
323.8 kcal
Gordura
18 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Wonton Soup
1h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Seafood Laksa
25min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Seafood Korma
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Keralan Fish Curry
30min