Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mexican mince
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 fresh chilli, deseeded if preferred
- 1 tbsp oil
- 500 g beef mince
- 1 tbsp tomato paste
- 30 - 40 g taco seasoning
- 150 g water
- ½ red capsicum, cut into pieces (1-2 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp pickled jalapeño chillies, drained and roughly chopped
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (optional)
Mashed potatoes
- 40 g tasty cheddar cheese
- 1000 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 110 g milk
- 60 g water
- 20 g salted butter
- pickled jalapeño chillies, roughly chopped (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1878.2 kJ / 447.2 kcal
- Proteína
- 29.7 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sódio
- 1381.3 mg
Receitas alternativas
Curried sausages and lentils
1h
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken and cashews
55min
Tuna mornay
45 min.
Quick chicken curry
35 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min