Dispositivos e acessórios
Sausage ragu with orecchiette
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2348.2 mg
Proteína
25 g
Energia
2450 kJ /
583.3 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
34.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly pasta
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
One pot pasta with chorizo
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chorizo and chicken pasta
50min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken and pesto risoni
35min
Bolognese sauce
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min