Dispositivos e acessórios
Chicken and risoni bake
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
dried risoni pasta200 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into halves1000 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves3
-
asparagus cut into pieces, stalks and tips kept separate1 bunch
-
onion cut into quarters1
-
broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)1
-
cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)1
-
dry white wine180 g
-
unsalted butter50 g
-
water350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
Chicken stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
262.6 mg
Proteína
40.6 g
Energia
1941.5 kJ /
464 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
36.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried sausages
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lamb sausage ragu
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Baked chicken pizzaiola
55min
Quick and easy pork noodles
20min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min