Dispositivos e acessórios
Arancini
Preparação 45min
Total 2h 10min
14 pieces
Ingredientes
Rice
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)130 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 pinch
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
Arborio rice250 g
-
saffron threads1 pinch
-
water hot1 Tbsp
Red Pesto
-
sun-dried tomatoes in oil drained150 g
-
fresh basil leaves20 g
-
garlic clove1
-
toasted pine nuts60 g
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to taste40 - 50 g
Batter
-
plain flour170 g
-
medium egg1
-
water160 g
Assembly
-
breadcrumbs (see tip)200 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
9.1 g
Energia
1569 kJ /
376 kcal
Gordura
21.9 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Fresh Pasta Dough
1h
Crème caramel
2h 45min
Béchamel Sauce
15min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Crème Pâtissière
15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Gnocchi
1h 40min