Dispositivos e acessórios
Cyndi's Gluten-Free Bread
Preparação 15min
Total 1h 40min
14 slices
Ingredientes
-
rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)220 g
-
80 g quinoamillet grain80 g
-
dried chickpeas40 g
-
raw cane sugar20 g
-
cornflour140 g
-
xanthan gum2 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 level tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)40 g
-
water400 g
-
olive oil30 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
large eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.2 g
Energia
750 kJ /
179 kcal
Gordura
4.9 g
Hidratos de carbono
29.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bread
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten-free Pizza
30min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Bread
1h 40min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min