Dispositivos e acessórios
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
bread torn in pieces60 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)1000 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.2 g
Energia
1297 kJ /
311 kcal
Gordura
17.3 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lentil Moussaka
3h 30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Lentil moussaka
2h 20min
Mushroom Stroganoff
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min