Dispositivos e acessórios
Barley and Lentil Radicchio Salad
Preparação 10min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
dry lentils3 oz
-
pearl barley3 oz
-
water divided55 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
thyme leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 oz
-
stone ground mustard1 oz
-
honey½ oz
-
red onions cut into pieces5 oz
-
5 oz rainbow chard, cut into pieces (3 in.)radicchio cored and cut into pieces (3 in.)5 oz
-
parsley leaves½ oz
-
6 oz rainbow chard, cored and cut into pieces (3 in.)radicchio cut into pieces (3 in.)6 oz
-
pomegranate arils/seeds only1
-
slivered almonds8 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
3602 kJ /
861 kcal
Gordura
69 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hearty Salads
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ratatouille
40min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Greek Vegetables
1h
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Quinoa Patties
1h
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Southwest Quinoa
40min