Dispositivos e acessórios
Cauliflower Tabbouleh
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Guacamole
5min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant and Almond Dip
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Creamy Broccoli Salad
10min