Dispositivos e acessórios
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1259 kJ /
301 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Leek Pie
1h 45min
Mushroom Risotto
30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min