Dispositivos e acessórios
Lentil Mushroom Stroganoff
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces (approx. 1 sm. onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tbsp
-
paprika2 tsp
-
dried brown lentils5 oz
-
water divided30 oz
-
10 oz white button mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)cremini mushrooms sliced (approx. ¼ in.)10 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
low fat sour cream3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
657 kJ /
157 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetarian Chili
50min