Dispositivos e acessórios
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Preparação 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
912.1 mg
Proteína
28.9 g
Energia
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
22.1 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom stroganoff
20min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Gozleme
1h 40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Buttermilk corn cakes
25min
Fresh tomato tart
40min
Mashed pea and corn slice
40min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Filo spinach slice
55min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min