Dispositivos e acessórios
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Preparação 1h 35min
Total 4h 5min
12 portions
Ingredientes
Frosting
-
raw cashew nuts300 g
-
water415 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
coconut oil3 tbsp
-
pitted dates5
-
pure maple syrup1 tbsp
Raspberry sauce
-
fresh raspberries250 g
-
caster sugar3 tbsp
Sponge
-
coconut oil plus extra for greasing200 g
-
almond milk200 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
chia seeds2 tbsp
-
raw sugar250 g
-
instant granulated coffee2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour250 g
-
cocoa powder (70% cocoa)30 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
186 mg
Proteína
8.8 g
Energia
2522.8 kJ /
600.7 kcal
Gordura
37.6 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5h 50min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Fig and walnut bread
3h 20min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegan mozzarella
3h 40min
Potato 'pizzas'
1h
Vegan Vanilla Frosting
5min
Nut and seed butter
10min
Pulled BBQ jackfruit
25min