
Versões compatíveis
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 600.7 kcal / 2522.8 kJ
- Proteína
- 8.8 g
- Gordura
- 37.6 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Fibra
- 6.8 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Sódio
- 186 mg
Receitas alternativas
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan custard
15min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Vegan tiramisu
3h 20min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min