Dispositivos e acessórios
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Preparação 40min
Total 2h 20min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
55.4 mg
Proteína
11 g
Energia
1719.7 kJ /
411 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
49.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Bircher muesli
12h 10min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Pear and chocolate frangipane
2h
Poppy seed torte
5h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Peach and plum upside-down cake
50min
Poppy seed strudel
3h 15min
Orange and almond cake
2h 20min