
Dispositivos e acessórios
Vegetable soup
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Nutrição por 1 portion
Energia
91.8 kcal /
385.5 kJ
Proteína
2.4 g
Gordura
3.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
0.6 g
Sódio
184.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Carrot and coriander soup
30min
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Blended mixed vegetable soup
45min
Tomato and red lentil soup
30min
Cream of tomato soup
25min
Pea and ham soup
2h 20min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Minestrone
40min
Cauliflower gratin
1h