Dispositivos e acessórios
Vegetable soup
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.6 mg
Proteína
2.4 g
Energia
385.5 kJ /
91.8 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato and red lentil soup
30min
Carrot and coriander soup
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Minestrone
40min
Cream of tomato soup
25min
Blended mixed vegetable soup
45min
Bubble and squeak soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Tomato pasta sauce
40min
Classic mushroom risotto
30min