Dispositivos e acessórios
Marzipan
Preparação 10min
Total 10min
20 portions
Ingredientes
-
white sugar450 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
blanched almonds (see Tips)450 g
-
glycerine (optional - see Tips)2 tsp
-
egg whites2
-
natural almond extract (see Tips)1 tsp
-
lemon juice½ tsp
-
pure icing sugar for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.1 g
Energia
971.9 kJ /
231.4 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet sauces & spreads
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy butter
10min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Lemon meringue pie
3h
Royal icing (sugar glaze)
5min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Mulled cider
15min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min