Dispositivos e acessórios
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
Preparação 15min
Total 3h 20min
15 slices
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle50 g
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
bread improver (see Tips)2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
8.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
876.7 kJ /
209.7 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seeded bread loaf
3h 20min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Energy breakfast bars
40min
Best ever carrot cake
1h 35min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
Community fave brown rice salad
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min