Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter, cold, diced (2 cm)
- 50 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 80 g onions, cut in pieces
- 350 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
- 220 g water
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 dried bay leaf
Sauce
- 25 g unsalted butter, diced
- 25 g plain flour
- 150 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground white pepper, or to taste
- 80 g white asparagus, cooked, sliced (2 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1122 kJ / 267 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30 min
Crab Briks
35 min
Quiche Lorraine
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min