Versões compatíveis
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1310 kJ / 313 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Guacamole
5min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Green Bean Gremolata
25 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Beet Salad
15min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Southwest Quinoa
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min