
Versões compatíveis
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese crumbled
- ¾ cup hazelnuts toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 313 kcal / 1310 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Crab Cakes
1h 35min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Beet Salad
15min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Turmeric Gingerade
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Green Bean Gremolata
25min
Southwest Quinoa
40min