Dispositivos e acessórios
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Preparação 20min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Beet Salad
-
water20 oz
-
red beets sliced into half-moons (¼ in.)28 oz
-
blood orange sliced into rounds (¼ in.)1
-
thyme5 sprigs
-
beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish10 oz
-
goat cheese crumbled¾ cup
-
hazelnuts toasted¾ cup
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1310 kJ /
313 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Dinner
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Southwest Quinoa
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Avocado Deviled Eggs
25 min