Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
TM6

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 ( 50 avaliações )

Ingredientes

Chicken

  • 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • ½ oz fresh basil leaves plus extra to garnish
    ou ½ oz dried basil plus extra to garnish

Vegetable Soup

  • 6 oz yellow onion quartered
  • 1 garlic clove smashed
  • 1 oz unsalted butter cold, cubed (½ in.)
  • 32 oz vegetable stock
  • 3 oz carrots in pieces
  • 3 oz celery in pieces
  • 4 oz fresh tomato halved
  • 4 oz baby gold potatoes halved
  • 4 oz zucchini in pieces
  • 6 oz zucchini whole
  • 6 oz carrots whole

Steamed Vegetables and Sauce

  • 1 oz Dijon mustard
  • 4 oz sour cream
    ou 4 oz crème fraîche

Nutrição
por 1 portion
Energia
360 kcal / 1506 kJ
Proteína
31 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
23 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
1059 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas