Dispositivos e acessórios
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
water30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)180 - 200 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.1 g
Energia
410 kJ /
99 kcal
Gordura
9.2 g
Hidratos de carbono
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cashew Butter
50min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2h 15min
ABC Nut Butter
10min
Gluten Free Plain Flour
5min
Nut and Seed Butter
10min
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Almond Milk
6h 10min
Cashew Milk (Metric)
5min
Nut and seed butter
10min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Almond Milk
8h 40min
Raw Chocolate Brownies
30min