Dispositivos e acessórios
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Preparação 5min
Total 10min
700 g
Ingredientes
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
9.6 g
Energia
1183 kJ /
283 kcal
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
8.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Çağla Ezmesi
10min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Balkabaklı Risotto
25min
Rokalı Pesto
10min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Avokadolu Humus
15min