Dispositivos e acessórios
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Preparação 5min
Total 10min
700 g
Ingredientes
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
9.6 g
Energia
1183 kJ /
283 kcal
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
8.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Çikolata ve Yer Fıstıklı Protein Bombaları
50min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Kakaolu Taze Makarna
1h
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40min
Köfte ve Domatesli Pilav
1h
Pirinç Salatası
1h
Avokadolu Makarna Salatası
50min