Dispositivos e acessórios
Ceviche
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
water18 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
red onion1 oz
-
serrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
cucumber de-seeded and cut into chunks5 oz
-
red snapper fillets, boneless, skinless semi-frozen, cut into pieces (1 in.)11 oz
-
freshly squeezed lime juice (approx. 14 limes)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
mango diced (½ in.)5 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper to taste
-
crackers to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
674 kJ /
161 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fish Ceviche
3h 25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Cheese Arepas
50min
Fish Carnitas
20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Huevos Rancheros
45min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Tuna Tartare
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Tinga de Pollo
40min