Dispositivos e acessórios
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Preparação 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
491.4 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mix, Grab and Go!
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sangria
10min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Cheese Arepas
50min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Mushroom Risotto
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Ceviche
1h 10min
Carnitas
50min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min