Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (6 avaliações )

Ingredientes

  • 18 oz firm white fish fillets, cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 7 oz lime juice
  • 7 oz Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 3 ½ oz red onion, cut into pieces
  • 5 oz vegetable oil
  • 1 tsp dried oregano, to taste (opcional)
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (½ in)
  • corn tostadas, to serve
    ou salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
2372 kJ / 564.8 kcal
Proteína
28 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gordura
43.5 g
Gordura saturada
6 g
Fibra
2 g
Sódio
1105 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas