Dispositivos e acessórios
Fish Ceviche
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcional) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1105 mg
Proteína
28 g
Energia
2372 kJ /
564.8 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shredded Beef in Brown Ale
10 h 20 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Cochinita Pibil
4 h
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Ceviche
1 h 10 min
Crab Cakes
1 h 35 min
Tinga de Pollo
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Tamales Oaxaqueños
2 h 40 min