Dispositivos e acessórios
Fish Ceviche
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcional) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1105 mg
Proteína
28 g
Energia
2372 kJ /
564.8 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Meat Filling
35min
Chunky Guacamole
10min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Pozole Rojo
2h 5min
Ceviche
1h 10min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Tinga de Pollo
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Pollo Pibil
1h 30min
Tomatillo Salsa
20min