Dispositivos e acessórios
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
Preparação 10min
Total 5h 20min
8 portions
Ingredientes
-
dried black beans16 oz
-
water plus extra to soak beans50 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
dark brown sugar1 tsp
-
olive oil½ oz
-
orange unpeeled½
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jalapeño chili½
-
dried bay leaf1
-
salt to taste1 ¼ tsp
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ground cumin1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
red bell pepper diced, to garnish
-
green bell pepper diced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
398.1 mg
Proteína
1.3 g
Energia
194.4 kJ /
46.5 kcal
Gordura
2 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
7 g
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Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
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