Sausage and Bacon Casserole

Sausage and Bacon Casserole

4.7 295 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
6 portions

Ingredientes

  • pork sausages
    12
  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    200 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • smoked bacon cut in pieces (5 cm)
    150 g
  • red wine
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • boiling water
    300 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp beef stock paste, homemade
  • dark brown muscovado sugar
    1 Tbsp
  • tomato purée
    2 Tbsp
  • Worcestershire sauce
    2 Tbsp
  • fresh thyme leaves only, to taste
    3 - 4 sprigs
  • dried mixed herbs
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • fresh parsley leaves (opcional) for garnishing
  • crusty bread for serving

Nutrição por 1 portion

Energia 440.9 kcal / 1844.5 kJ
Proteína 18.2 g
Gordura 27.8 g
Hidratos de carbono 27.9 g
Fibra 5.5 g
Gordura saturada 7.9 g
Sódio 1169.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...