Dispositivos e acessórios
Janek's Chicken Soup
Preparação 10min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)4
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (1 cm)2
-
celeriac peeled, cubed (2 cm)100 g
-
white cabbage finely shredded100 g
-
fresh porcini mushrooms halved5
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lovage (opcional)2 sprigs
-
water1500 g
-
vermicelli broken in pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
722.1 mg
Proteína
42.6 g
Energia
1501.8 kJ /
358.9 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
26 g
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