Dispositivos e acessórios
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
38 g
Energia
2259 kJ /
540 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Garlic Mashed Potatoes
50min
Beef Stroganoff
1h
Beef Barbacoa
2h
Crab Cakes
1h 35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Marsala
40min