Dispositivos e acessórios
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2318 kJ /
554 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch Box
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Chili Deviled Eggs
40min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Harvest Punch
30min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Paella
30min