Macadamia Halibut with Mango Sauce
TM6 TM5

Macadamia Halibut with Mango Sauce

4.1 (7 avaliações )

Ingredientes

  • 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
  • 1 oz shredded coconut, toasted

Mango Sauce

  • 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
  • 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
  • 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
  • 2 tbsp honey
  • 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
  • 8 oz water
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Halibut

  • 32 oz halibut fillets
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • freshly squeezed lime juice, to taste
  • fresh cilantro, chopped, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
1870 kJ / 447 kcal
Proteína
37 g
Hidratos de carbono
26 g
Gordura
37 g
Fibra
4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas