
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 oz macadamia nuts chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt to taste
- ground black pepper to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- freshly squeezed lime juice to taste
- fresh cilantro, chopped to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 447 kcal / 1870 kJ
- Proteína
- 37 g
- Gordura
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mushroom Fettuccini
40min
Sous-vide Artichokes
55min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min