Dispositivos e acessórios
Mint choc chip ice cream
Preparação 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.2 g
Energia
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Gordura
65.3 g
Fibra
9.8 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Peanut caramel slice
5h 35min
Chocolate ice cream
24h 20min
Vegetable pilaf
1h
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Chocolate and nut biscuits
55min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Orange slushy cups
24h 15min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Acai berry bowl
10min