Dispositivos e acessórios
Gluten free breakfast pizza
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Pizza base
-
brown rice100 g
-
glutinous rice100 g
-
potato starch50 g
-
gluten free cornflour30 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
white vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
warm water180 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
Sun-dried tomato pesto
-
sun-dried tomatoes250 g
-
olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
dried oregano1 tsp
Assembly
-
eggs4
-
bocconcini cut into slices130 g
-
cherry tomatoes cut into halves8
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2677.1 mg
Proteína
28.6 g
Energia
3728.8 kJ /
887.8 kcal
Gordura
46.1 g
Fibra
10.6 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
75.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free pizza base
35min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free tortillas
40min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min