Dispositivos e acessórios
Chocolate salted caramel petit fours
Preparação 50min
Total 7h 10min
16 pieces
Ingredientes
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
176.1 mg
Proteína
2.4 g
Energia
1092.1 kJ /
260 kcal
Gordura
20.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Tea
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Lemon meringue pie
3h
Crème brûlée
7h
Buttercream icing
10min
Chocolate ganache
20min
Banoffee tartlets
1h 45min
Marshmallow icing
7h 40min
Whoopie pies
1h 20min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Salted caramels
4h 40min
Simple butter biscuits
3h 20min