Dispositivos e acessórios
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
Preparação 45min
Total 9h 15min
50 stuks
Ingredientes
-
Serranoham150 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
boter100 g
-
ui30 g
-
bloem170 g
-
volle melk op kamertemperatuur800 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Paneren en frituren
-
eieren2
-
paneermeel200 g
-
extra vergine olijfolie (flinke hoeveelheid om te kunnen frituren)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
2.64 g
Energia
367 kJ /
88 kcal
Gordura
6.07 g
Hidratos de carbono
5.64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Tagliatelle met broccoli
15min
Bechamelsaus
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
20min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Bechamelsaus
15min
Mayonaise
5min
Béchamelsaus
15min