Dispositivos e acessórios
Holiday Brisket
Preparação 15min
Total 6h 55min
8 portions
Ingredientes
-
beef brisket first or second cut80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)1
-
yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces1
-
water divided28 oz
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar2 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
2 oz red wine vinegarbalsamic vinegar2 oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
ground paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried chili flakes¼ tsp
-
fresh parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
696 mg
Proteína
54 g
Energia
2782 kJ /
665 kcal
Gordura
42 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Mediterranean Chicken
35min
Tinga de Pollo
40min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Golden Spiced Turkey Kefta
30min
Keto White Chicken Chili
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Marry Me Chicken
40min