Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1234 kJ / 295 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Two Crust Pie Pastry
13 godz. 50 min
Steamed Scallion Rolls
3h
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Potstickers
45min
Kalamata Tapenade
5 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Praline Pecans
4 Std. 20 Min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min