
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese cubed
- 1 homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour to dust
- water to boil pasta
- salt to boil with pasta
- unsalted butter to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 295 kcal / 1234 kJ
- Proteína
- 15 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Squid Ink Pasta
1h
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Croquembouche
3h 30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Gluten-Free Pasta
1h 15min
Homemade Pasta
1h
Blackberry Port Granita
6h 30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Key Lime Pie
4h 40min