Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1234 kJ / 295 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Boeuf Bourguignon
11h 25min
Potstickers
45 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Guava Paste Cookies
45 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8u.
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Pomegranate Mojito
10min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Holiday Stuffing
1h