Dispositivos e acessórios
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1234 kJ /
295 kcal
Gordura
15 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Berry Curd
20min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Homemade Pasta
1h
Mushroom Risotto
30min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Baguettes
3h 45min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Pesto Pizza Dough
4h
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min