Dispositivos e acessórios
Gazelle Horns (Almond Pastries)
Preparação 50min
Total 1h 20min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
unsalted butter diced80 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
orange blossom water (see tip)60 g
-
lemon zest1 tsp
Almond Filling and Assembly
-
blanched almonds250 g
-
icing sugar170 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
359 kJ /
86 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Persian Love Cake
1h 15min
Frangipane Cake
1h 45min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Za'atar bread rolls
2h
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Peach and Lavender Tartlets
40min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Marble cake
2h 10min
Checkerboard Sablés
2h 30min
Praline Cheesecake
4h 10min