Dispositivos e acessórios
Gazelle Horns (Almond Pastries)
Preparação 50min
Total 1h 20min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
unsalted butter diced80 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
orange blossom water (see tip)60 g
-
lemon zest1 tsp
Almond Filling and Assembly
-
blanched almonds250 g
-
icing sugar170 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
359 kJ /
86 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Frangipane Cake
1h 45min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Strawberry Lassi
5min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min