Dispositivos e acessórios
Gazelle Horns (Almond Pastries)
Preparação 50min
Total 1h 20min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
unsalted butter diced80 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
orange blossom water (see tip)60 g
-
lemon zest1 tsp
Almond Filling and Assembly
-
blanched almonds250 g
-
icing sugar170 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
359 kJ /
86 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Danish Dream Cake
55min
Cinnamon and Date Twists
50min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
Chocolate Custard
1h 20min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Spinach Fatayers
2h
Frangipane Cake
1h 45min
Pain aux Cereales
12h 15min