Dispositivos e acessórios
Caramel Parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick Cheese Soufflés
45min
Crème Pâtissière
15min
Béchamel Sauce
15min
Vanilla Yoghurt
13h
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Panna Cotta
6h 15min
Earl Grey Kulfi
8h 35min
Crème Pâtissière
15min
Soubise Sauce
30min
Wholemeal Pitta
1h 35min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Caramel Sauce
1h 30min