Dispositivos e acessórios
Caramel Parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Rum Babas
3h 45min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Tiramisu
5h 20min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Profiteroles
2h 15min
Vanilla Custard
15min