Dispositivos e acessórios
Caramel Parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Béarnaise Sauce
20min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Caramel Toffees
2h
Caramel Sauce
1h 30min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Ice Cream Layer Cake
43h 35min
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Vanilla sugar
72h
Sticky Toffee Puddings
1h
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min