Dispositivos e acessórios
Caramel Parfait
Preparação 20min
Total 7h
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
6 g
Energia
1801 kJ /
430 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Creamy Vanilla Ice Cream
10h 30min
Caramel Sauce
1h 30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Profiteroles
2h 15min
Rooibos and Vanilla Martini
1h 30min
Meringue Ghosts
12h 25min
Choux Pastry
2h
Vanilla Ice Cream
12h
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Croissants
12h
Lemon Curry Lava Cakes
3h