Dispositivos e acessórios
Pumpkin pancakes
Preparação 25min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm - see Tip)180 g
-
filtered water190 g
-
rolled oats180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pure maple syrup plus extra to serve80 g
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder1 tsp
-
extra virgin olive oil of choice, for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1077.9 kJ /
256.6 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
5.4 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin loaf
1h 45min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Cacao banana porridge
15min
Pumpkin pie porridge
20min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Coconut oat biscuits
45min
Cranberry chocolate snack bars
1h 40min
Healthy banana bread
1h 15min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Basic berry muffins
40min