
Dispositivos e acessórios
Spiced garlic prawns and calamari
Preparação 10min
Total 15min
8 portions
Ingredientes
-
calamari hoods (approx. 330 g total)3
-
raw prawns deveined and tails intact20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine2 - 3 tbsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
Nutrição por 1 portion
Energia
129 kcal /
543 kJ
Proteína
17 g
Gordura
5.9 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Sódio
358.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spanish tapas
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia