Spiced garlic prawns and calamari

Spiced garlic prawns and calamari

4.2 21 avaliações
Preparação 10min
Total 15min
8 portions

Ingredientes

  • calamari hoods (approx. 330 g total)
    3
  • raw prawns deveined and tails intact
    20
  • garlic cloves
    4
  • lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith
    2 pieces
  • long red chilli deseeded if preferred and cut into halves
    ½ - 1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
    3 sprigs
  • fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing
    3 sprigs
  • olive oil
    40 g
  • dry white wine
    2 - 3 tbsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • lemons cut into wedges, to serve
    1 - 2

Nutrição por 1 portion

Energia 129 kcal / 543 kJ
Proteína 17 g
Gordura 5.9 g
Hidratos de carbono 0.8 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 1.1 g
Sódio 358.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...