Dispositivos e acessórios
Coconut and maca hot chocolate
Preparação 5min
Total 24h 15min
2 portions
Ingredientes
-
canned coconut milk800 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
pure maple syrup to taste (optional)1 - 3 tbsp
-
cacao powder to taste1 - 2 tbsp
-
maca powder to taste1 - 2 tsp
-
coconut oil½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 pinch
-
cacao nibs (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.6 g
Energia
3219.2 kJ /
766.4 kcal
Gordura
65.6 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dairy free hot chocolate
10 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Cashew sour cream
10 Min
Maca chocolate bark
50 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Cashew Milk (Metric)
5 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min