Dispositivos e acessórios
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
-
raw almonds200 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
egg whites3
-
apple cider vinegar30 g
-
hot water250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
458.8 mg
Proteína
8.5 g
Energia
922.4 kJ /
220.5 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten free plain flour
5min
Celery salt
20min
Paleo "Tortilla" Chips
45min
Cacao cinnamon eggnog
25min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Buckwheat bread
2h 5min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min