Versões compatíveis
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 17.9 g
- Gordura
- 10.9 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 488.2 mg
Receitas alternativas
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Honey ginger tofu with greens
2sa 25 dk
Spiced red wine pears
45 Min
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Artichoke and bean ragout
1小时 30 分钟
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1小时 30 分钟
Quinoa tabouli
12h 40min