Dispositivos e acessórios
French Herb Cream Cheese
Preparação 15min
Total 48h
900 g
Ingredientes
-
double cream200 g
-
garlic clove1
-
dried herbes de Provence (see tip)2 - 3 tsp
-
sour cream, 20 % fat200 g
-
mascarpone cheese500 g
-
salt1 heaped tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
baguettes for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 900 g
Sódio
5140.9 mg
Proteína
38.5 g
Energia
11721.8 kJ /
2801.6 kcal
Gordura
284.7 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
165.6 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Community Stars Showcase Vol. 2
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pickled Red Onions
1h 50min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Potato Gratin
1h 10min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2h 30min
Cheese Owls
15min
Orange Dyed Eggs
55min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Almond Easter Sheep
2h 45min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Prawn Chive Dumplings
1h 30min