Dispositivos e acessórios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnut halves50 g
-
fresh basil leaves6
-
ricotta cheese125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1143 mg
Proteína
57 g
Energia
2103 kJ /
504 kcal
Gordura
29 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Creamy Courgette Soup
35min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min