Dispositivos e acessórios
Miso Ramen
Preparação 5min
Total 30min
1 portion
Ingredientes
-
water1800 g
-
dried ramen noodles100 g
-
awasemiso (mixed miso) or any dark miso, adjust to taste1 tbsp
-
3-booster powder (see tips)1 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
wakame seaweed sprouts1 tbsp
-
carrot30 g
-
sweet corn on the cob50 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
-
cashew nuts lightly toasted, to garnish3 - 4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
2155 kJ /
515 kcal
Gordura
20 g
Fibra
8.6 g
Hidratos de carbono
75 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Nenhuma avaliação
Dashi - Japanese stock
45min
Vegetarian Japchae
45min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Scrambled Tofu
20min
Sesame Balls
10min
Pumpkin Kaya
35min
Sweet and sour tempeh
50min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min