Dispositivos e acessórios
Miso Soup
Preparação 10min
Total 40min
5 portions
Ingredientes
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
661.5 mg
Proteína
6.1 g
Energia
325 kJ /
77.7 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Paneer tikka pizza
2h
Date and oat milk
20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Homemade miso soup
55min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1h 10min