Dispositivos e acessórios
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1832 kJ /
438 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Spaghetti Vongole
40min
Hakka Yam Abacus
20min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Stir-fried vegetables
10min
Shrimp Yakisoba
35min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min