Shrimp Tacos with Denver Salsa

Shrimp Tacos with Denver Salsa

4.7 132 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
6 portions

Ingredientes

Denver Salsa
  • fresh corn kernels (approx. 1 ear)
    3 ½ oz
    3 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
  • Granny Smith apple halved (approx. 1 apple)
    4 ½ oz
  • mango in pieces
    4 ½ oz
    4 ½ oz fresh peaches, in pieces
  • red bell pepper in pieces
    4 oz
    4 oz roasted red peppers, in pieces
  • red onion in pieces
    4 oz
  • fresh jalapeño chili halved
    1 oz
  • cilantro leaves plus extra to garnish
    ½ oz
  • freshly squeezed lime juice
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    ½ oz
  • fresh tomatoes halved
    5 oz
Shrimp Tacos
  • fresh raw small shrimp, peeled and deveined (51/60 count)
    24 oz
  • Cajun spice mix (see Tip)
    2 tbsp
  • water
    10 ½ oz
  • mini corn tortillas (approx. 4 in.) warmed
    18
    18 mini flour tortillas, (approx. 4 in.), warmed
  • avocados sliced
    2

Nutrição por 1 portion

Energia 345 kcal / 1443 kJ
Proteína 28 g
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 37 g
Fibra 10 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...